National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Pemimpin Blue Ocean Strategy

Tuesday, April 21, 2009 at 5:17 PM

Salam,

Pemimpin masa depan sentiasa memikirkan kaedah terbaik untuk memberikan sokongan kepada perjalanan Pusat Sumber Sekolah, saya bersyukur mempunyai pengetua yang penuh dengan idea dan strategi untuk meningkatkan peranan PSS di sekolah mahupun diluar. Pada 24 hingga 26 April ini akan di adakan satu pameran Buku ataupun karnival pendidikan di Kluang Mall. dalam usaha menggalakan pelajar mengunjungi pameran tersebut tuan pengetua telah memberikan idea di adakan cabutan bertuah kepada pelajar sesi pagi dan sesi petang yang mengungjungi karnival tersebut,Sebanyak 10 hamper telah disediakan. Saya dan Guru PSS SMKJM termasuk pengawas PSS akan bertugas sepanjang 3 hari karnival tersebut.Tindakan ini bukan sahaja membawa nama baik PSS SMKJM tetapi secara tidak langsung menunjukkan komitment beliau dalam menyokong program yang dianjurkan oleh Pejabat Pelajaran Daerah KLuang. Sesungguhnya pemimpin masa depan sentiasa memikirkan sumbangan dan idea yang membawa perubahan... terima kasih cikgu.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved