National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Kursus Pemantapan Pengurusan PSS

Tuesday, October 20, 2009 at 2:35 AM
Salam,
Kursus pemantapan pengurusan Pusat Sumber Sekolah Zon PKG Lelaki Bandar dan PKG Kluang Timur telah diadakan pada 20 dan 21 Oktober 2009. Dalam pertemuan bersama GPM tersebut telah didedahkan pengurusan Sistem Fail, Pengurusan Aktiviti Pusat Sumber. Fail Meja Guru Perpustakaan dan Media turut di adakan Bengkel kumpulan untuk membina kefahaman serta permantapan peranan GPM di sekolah. seramai 24 orang GPM PKG Zon Lelaki Bandar telah menyertai kursus tersebut
Adalah diharapkan Semua GPM Daerah Kluang akan bersedia untuk melaksanakan tugas dengan lebih berfokus dan bersemangat untuk menjadikan Pusat Sumber Sekolah masing-masing akan lebih mantap dan cemerlang.Kursus disampaikan oleh Guru Cemerlang Media En.Ismail bin Yon dan Guru Perpustakaan Media Pn. Hjh. Padilah bte Hj Shahran.
Terus berusaha ke arah kegemilangan.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved