National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Kursus Blog Fasa 2 MGC Johor

Saturday, March 6, 2010 at 8:14 AMSalam,

Kursus blog Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor telah berjaya diadakan bertempat di Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Johor pada 4 dan 5 Mac 2010. Seramai 20 orang Setiausaha dan penolong setiausha daerah telah menghadiri kursus tersebut. Beberapa teknik dan kemahiran baru telah dipelajari untuk melengkapkan blog daerah masing-masing. Adalah diharapkan selepas berakhirnya kursus fasa dua ini setiap jurulatih akan mampu menguruskan blog daerah masing-masing dan mampu untuk menjadi fasilitator kepada guru-guru cemerlang daerah masing-masing.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved