National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Nilam 2010

Thursday, January 21, 2010 at 3:05 AM
Tahniah Kepada Pemenang Tokoh Nilam Daerah Kluang, 2010.

Salam,

Kepada semua GPM daerah Kluang, sama-samalah kita memberikan sokongan kepada pertanidngan Nilam yang akan diaddakan di penghujung Bulan Januari ini di peringkat daerah Kluang. Siapkan peserta kita dengan kemahiran-kemahiran yang diperlukan sepertimana yang telah ditaklimatkan pada November 2009. Tahun ini juga menuntut pengorbanan dari seluruh GPM bukan sahaja dari segi masa tapi yang muktahir ni dari segi kewangan. Pastinya semua GPM maklum bahawa tahun sumber kewangan kita sangat terhad sekali. Jesteru itu saya berharap semua GPM faham akan situasi ini dan bersedia untuk sekali lagi bersama-sama berkorban bagi memastikan jadual program kita berjalan dengan lancar dan mudah-mudahan calon Nilam daerah Kluang bagi tahun ini membuahkan kejayaan hendaknya. Insyaalah dan kepada sekolah-sekolah yang bertanding terima kasih atas sokongan anda.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved