National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Monday, January 30, 2012 at 7:38 AM

Salam,
Majlis Guru Perpustakaan dan Media merakamkan ucapan takziah dan Al-Fatihah di atas kehilangan dan pemergiaan seorang sahabat yang sangat dedikasi, mesra,ikhlas dan amat  rajin membantu dalam melaksanakan segala aktiviti Majlis Guru Perpustakaan dan Media daerah Kluang. Sesungguhnya pemergian cikgu Siti Rohayu GPM SMK Seri Intan,Kluang/ amat kami tangisi. Semoga Allah menempatkan beliau disisinya dan terdiri dari hamba-hambamu yang solehah. Al-Fatihah.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved