National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Bengkel Folio NILAM Daerah Kluang 2012

Wednesday, February 15, 2012 at 6:19 AM
Salam,             Alhamdulilah buat sekian kalinya bengkel folio NILAM Daerah Kluang 2012 telah dapat diadakan  selama dua hari 15 hingga 16 Febuari 2012. Bertempat di Pusat Sumber Sekolah SMK Jalan Mengkibol, Kluang. Bengkel ini diadakan sebagai persediaan untuk calon NILAM yang berjaya di peringkat daerah Kluang  ke peringkat negeri pula. Alhamdulilah  usaha dan kerjasama erat antara MGPM dan PKG Kluang terus dilaksanakan dengan harapan dapat menghasilkan calon-calon berkualiti untuk kepentingan Daerah Kluang dan juga Negeri Johor itu sendiri. Terima kasih kepada semua fasilitator, guru-guru pengiring dan tak lupa kepada pegawai PKG yang terlibat. Mudah-mudahan usaha yang bersungguh mampu membawa pulangan yang berkesan.InsyAalah.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved