National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Kursus GPM Negeri Johor 2009, Sri Malaysia .Jay Bee

Wednesday, May 13, 2009 at 6:29 AM

Salam,
Selama 4 hari saya bersama 150 orang Guru Perpustakaan dan Media menyertai bengkel pengurusan pusat sumber anjuran Kementerian Pelajaran Malaysua dan UITM di Hotel Seri Malaysia Johor Baharu. Di sini kami dedahkan dengan pelbagai ilmu pengurusan Pusat Sumber Sekolah khususnya pengkatalogkan,promosi bahan,pencarian internet secara ilmiah , organisasi PSS, pengkelasan perpuluhan Dewey dan pelbagai lagi. di samping memperolehi pengalaman dan kemahiran kami juga sempat berkumpul untuk membuat resolusi untuk dihantarkan kepada BTP Kementerian Pelajaran Malaysia dalam usaha meningkatkan martabat Guru Perpustakaan dan Media seluruh negeri Johor.
Ceramah dan motivasi dari Datin Che Nor Madiah dari Bahagian Teknologi Pendidikan Unit Kualiti benar-benar menyuntik semangat kerja kuat dan bersungguh untuk memastikan pusat sumber sekolah masing-masing berfungsi dengan sebaik mungkin. terima kasih datin.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved