National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

NILAM di sekolah kita

Tuesday, May 5, 2009 at 5:48 PM


Salam,
Program NILAM di sekolah kita seringkali kurang mendapat sambut dari seluruh warga sekolah ,pelbagai komen diberikan antaranya tak cukup masa, bukan kerja saya , nak kejar salibusm buka tak menarik , pelajar tak minat, tu semua kerja Guru Perpustakaan dan Media, periksa lagi penting, membaca tak penting..malas nak layan dan komen yang sewaktu dengannya. Program Nilam memerlukan penglibatan dan sokongan penuh dari pengetua/guru besar, ketua bidang , ketua panitia, guru-guru bahasa dan pusat sumber . Tanpa sokongan semua pihak program NILAM akan terus dipandang sepi.

Saya bersyukur kerana di SJM ini program NILAM diberi keutamaan dan disokong sepenuhnya oleh tuan pengetua, ketua bidang ,panatia bahasa dan guru-guru bahasa. Apatah lagi dengan peranan guru penyelaras pusat sumber Pn. Rohana dan Penyelaras Pn. Aisah, pelbagai program bersama Pusat Sumber sekolah dan Panatia Bahasa telah diatur seperti pertandingan pidato, scrabel,bercerita,bicara buku, kara-ok, deklamasi puisi, dan malam bahasa didakan untuk mengerakkan program NILAM. Syabas SJM.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved