National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Takziah!

Tuesday, June 8, 2010 at 8:37 AM

Salam,
Ucapan Takziah kepada Cikgu Shahrizam bin Abul Talib di atas peristiwa yang cikgu sekeluarga alami, bagi saya, keluarga dan seluruh warga SMK. Jalan Mengkibol, merakam rasa amat sedih dan terharu di atas kemalangan yang menimpa saudara sekeluarga. Kasih sayang cikgu kepada keluarga tak dapat memadam keriangan sepanjang hayat. Mudah-mudahan cikgu tabah menghadapinya. Kami rakan-rakan di SMK Jalan Mengkibol, akan berusaha untuk memberikan sokongan padu,rangsangan dan bantuan sedaya mungkin untuk membantu cikgu menjalani kehidupan mendatang. Sesungguhnya kami merasai bersama kehilangan orang tersayang, mudah-mudahan roh mereka ditempat dikalangan insan-insan yang budiman. Amin.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved