National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

PERSIDANGAN GURU CEMERLANG NEGERI JOHOR 2010

Wednesday, July 7, 2010 at 2:55 PM


Perasmian Blog MGC Johor oleh Tn. Pengarah Pelajaran Johor


Alhamdulilah Persidangan Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor telah berlangsung dengan jaya di Hotel Selesa , Pasir Gudang , 1 Julai 2010. MGC Kluang melahirkan rasa bangga dan terima kasih kepada semua peserta MGC Kluang yang sama-sama hadir menjayakan persidangan ini. Walaupun dengan mengunakan wang sendiri.Apa yang penting persidangan yang diadakan setahun sekali ini bukan sahaja mengumpulkan Guru Cemerlang dari seluruh Negeri Johor tetapi ianya memberikan input-input yang berguna dengan tujuan meningkatksn motivasi , pengetahuan, pengalaman dan anjakkan ke kanan. Kebangaan kita semua apabila blog Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor telah berjaya dilancarkan dengan sempurnanya. Alhamdulilah. Mudah-mudahan segala yang diterima akan memperkasakan diri kita sebagai Guru Cemerlang.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved