National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu 2010

Saturday, August 14, 2010 at 3:11 PM
Program : Bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu 2010
Tarikh : 5 Ogos 2010
Tempat : SM. Sains Johor.
Penyelaras : Pn. Zanariah bte Abdol  ( Guru Cemerlang Bahasa Melayu )


Salam,
Bersyukur kehadrat Ilahi kerana bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu kali ke dua telah dapat dilaksanakan dengan melibatkan  semua Guru Cemerlang Bahasa Melayu daerah Kluang. Modul ini dirancang dan dibina  dengan tujuan untuk meningkatkan prestasi matapelajaran Bahasa Melayu UPSR, PMR dan SPM sekolah-sekolah di daerah Kluang. MGC Kluang merakamkan jutaan terima kasih kepada Tn. Haji Abdul Jalil bin Satari kerana telah sudi meluangkan masa bersama-sama memberikan idea dalam pembinaan modul ini. Alhamdulilah dan syukur kerana MGC Kluang diberikan ruang untuk bergerak dalam keterbatasan masa dan halangan-halangan yang terpaksa dihadapi bersama. Terima kasih kepada penyelaras program Pn. Zanariah bte Abdol dan rakan-rakan Guru Cemerlang yang lain di atas kerjasama ini. Syabas.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved