National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Selamat Menyambut Hari Deepavali

Thursday, November 4, 2010 at 1:34 PM
Salam,

Saya dan keluarga  mengucapkan Selamat Menyambut Hari Depaavali kepada semua pelajar dan rakan - rakan guru yang beragama Hindu di seluruh negeri Johor. Semoga perayaan ini akan disambut secara meriah dan berupaya merapatkan hubungan silaturahim antara .Kepada rakan-rakan yang pulang ke kampung atau pun bercuti bersama keluarga sempena  cuti perayaan ini, Didoakan semoga perjalanan rakan-rakan akan selamat sampai ke distinasi dan selamat kembali semula ke Kluang.Insyaalah.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved