National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Hati Diruntun Kegembiraan

Monday, February 14, 2011 at 5:12 AM
Salam,

Ketika sibuk  dengan tugas-tugas melengkapkan pusat sumber sekolah ku yang baru di pejabat ku yang baru, pintu diketuk oleh sesaorang dan amat terperanjat kerana dua orang bekas murid ku yang sangat cemerlang dalam peperiksaan SPM yang lalu ingin berjumpa, bertanya khabar dan bergambar di pusat sumber sekolah yang baru sebagai kenang-kenangan. Sempat bertanya khabar dan bergurau senda kerana mereka pernah menjadi pengawas pusat sumber sekolah. Hati teruntun pilu kerana siapalah diriku untuk diingati . Terima kasih kerana masih  mengingati cikgu walaupun telah berada jauh dirantauan dan kembali semula ke SJM untuk menitip saat-saat indah dan manis yang mengiringi kejayaan kamu. Terima kasih Jet Shen Lim  dan Siew Win Sum semoga terus berjaya dan cemerlang dalam hidup.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved