National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Mesyuarat Agung dan Persidangan MGC Johor 2011

Monday, July 18, 2011 at 3:58 AM
Program: Persidangan  Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor
Tempat : Desaru Damai Beach Resort, Bandar Penawar, Johor.
Tarikh : 24 hingga 26 Mei 2011

Salam,
Persidangan Guru Cemerlang Negeri Johor telah diadakan di Bandar Penawar dan telah berlangsung dengan jayanya. Alhamdulilah Daerah kluang telah  diwakili oleh 11 orang peserta termasuk 2 orang pembentang Kajian Tindakan, seorang penceramah Kajian Tindakan.Pn. Che Hasnah binti Nuh dari SMK Simpang Renggam dan Pn.Maimunah bte Juraimi, SK. Seri Intan telah membentangkan Kajian Tindakan mereka kepada Guru-Guru Cemerlang Negeri Johor. Manakala  Pn. Hjh. Roshizan telah membentangkan prosedur Kajian Tindakan. Tahniah juga diberikan kepada Pn. Norizah kerana telah berjaya dilantik untuk menerajui Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor untuk sesi 2011/2013. Selain dari itu perserta persidangan juga didedahkan dengan beberapa ceramah dan pembentangan khusus untuk meningkatkan kecemerlangan Guru Cemerlang itu sendiri.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved