National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

2013 menganyam semangat jati

Saturday, February 16, 2013 at 10:57 PM

Salam,

2013 telah muncul dengan membawa semangat baru, untuk terus memacu perubahan khususnya pada  meningkatkan kemampuan diri dan profesionalisme dalam usaha terus berjuang meniti arus pendidikan yang amat mencabar ini. Pelbagai  perancangan telah bermain di minda untuk megagau kemeriahan dan mencabar diri membawa pelbagai perubahan agar ianya tidak statik dan kaku sebegitu sahaja. Perjalanan 2012 yang amat berliku memampankan diri untuk terus berjuangan dan berusaha dengan gigih mudah-mudahan 2013 membawa perubahan yang besar dalam diri dan organisasi.

 

MENGURUS PSS KE TAHUN 20130 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved