National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Modul Pengurusan P & P Berkesan Daerah Kluang 2009

Thursday, July 30, 2009 at 5:05 PM

Salam,
Dalam masa menghabiskan sisa-sisa bulan Julai ini, MGC Kluang, sebagai urusetia Program Pengurusan P & P Berkesan telah berjaya melaksanakan dua kursus pada 29 Julai 09 untuk matapelajaran sains PMR, manakala pada 30 Julai 09 untuk matapelajaran bahasa Inggeris SPM. Alhamdulilah program tersebut telah berjaya dilaksanakan dengan lancar. terima kasih kepada semua Urusetia Guru Cemerlang yang terlibat. Sesungguhnya kita mempunyai banyak lagi program yang akan dilaksanakn sehingga 19 Ogos 2009. Jesteru itu komitment tn - pn sangat dituntut. TQ.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved