National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Program Khidmat Bantu Pusat Sumber Sekolah Daerah Kluang 2009

Sunday, July 19, 2009 at 3:57 AM


Salam, Pejabat Pelajaran Daerah Kluang, Pusat Kegiatan Guru dan Majlis Guru Media Daerah Kluang, Johor telah mengadakan program Khidmat Bantu PSS kepada 4 buah sekolah menengah dan 4 buah sekolah rendah bermula pada 18 Julai 2009. antara objektif program ini adalah untuk memberikan bantuan kepakaran pengurusan pusat sumber kepada sekolah-sekolah yang terpilih. Sebagai salah satu usaha bersama untuk menaikkan martabat kecemerlangan PSS daerah Kluang. Program ini dilaksanakan oleh 45 orang Guru Perpustakaan dan Media daerah Kluang.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved