National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Anugerah NILAM JOHOR 2011

Wednesday, March 16, 2011 at 6:08 PM

Vitiya a/p Tamil Selvam (SMK Bandar T.6)
Johan Kategori SMK Luar Bandar 
Anugerah NILAM Negeri Johor 2011

Salam,
Majlis Guru Perpustakaan dan Media mengucapkan syabas kepada semua Jurulatih Program NILAM (Majlis GPM Kluang) , guru-guru pengiring Daerah Kluang di atas kejayaan Vitya a/p Tamil Selvam dari SMK Bandar T 6 kerana berjaya menjadi Johan kategori Sekolah Menengah Luar Bandar di dalam Pertandingan NILAM Negeri Johor yang telah diadakan pada 2 hingga 3 Mac yang lalu. Sesungguhnya kerjasama dan usaha yang bersungguh pastinya membuahkan hasilnya. Tahniah dan syabas.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved