National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

CCO MALAYSIA AMBASSADORS TRAINING 2011

Saturday, April 2, 2011 at 8:01 AM
Salam,


Alhamdulilah dalam kesibukan menjalankan tugas harian di sekolah dan melaksanakan beberapa program bersama Majlis Guru Perpustakaan dan Media daerah Kluang dan Majlis Guru Cemerlang daerah Kluang dan Negeri Johor. Saya telah diberi peluang untuk menjadi duta bagi program British Council Conetting Classrooms yang telah diadakan di Pullman Putrajaya Lakeside selama dua hari setengah bermula dari 28 hingga 30 hb Mac 2011. Program ini memberikan latihan kepada saya sebagai seorang duta ataupun jurulatih kepada pelajar-pelajar dan guru-guru yang menyertai progam  Conetting  Classroom Oneline (CCO) bagi negeri Johor. Mengikuti program yang dijalankan oleh British Council dengan menggunakan khidmat pakar yang disediakan memberikan kelainan kerana cara kursus ini dilaksanakan dan disampaikan dengan sangat berkesan khususnya kepada memberikan fokus penumpuan  100 peratus ketika taklimat, menepati masa, secara santai, membuat persembahan menggunakan skill komunikasi yang penuh menyebabkan ianya sangat memberikan impak yang berkesan kepada diri sendiri. Insyaallah dengan tugas baru ini akan memberikan kelebihan dan kebaikan khususnya kepada anak-anak didik di SMK Jalan Mengkibol itu sendiri.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved