National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Bilik Sketeriat MGC dan GPM Kluang

Sunday, October 30, 2011 at 11:10 PM

Salam,
Buat rakan-rakan Guru Cemerlang Daerah Kluang, Dimaklumkan bilik bengkel MGC dan GPM  Kluang telah siap dicat dan diperbaiki oleh rakan-rakan AJK GC Kluang, Namun begitu masih memerlukan  lagi sumbangan tuan puan untuk menyempurnakan perabut dan alatan di bilik - bilik tersebut. Penambahan bahan-bahan pengurusan dan buku-buku terbitan MGM yang akan diedarkan kepada tuan-puan menyebabkan keperluan kepada kelengkapan bilik pengurusan MGC Kluang amat diperlukan dengan kadar segera. MGC Kluang merakamkan jutaan terima kasih kepada sumbangan dari rakan-rakan GC yang telah diberikan tempuh hari. Mudah-mudahan usaha yang baik akan membuahkan hasil yang cemerlang dan berkesan. Insyaallah.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved