National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Merialisasikan Blog MGPM Kluang

Sunday, October 9, 2011 at 8:22 PM

Salam,
Blog Majlis Guru Perpustakaan dan Media kluang telah berjaya disempurnakan oleh Tn. Hj. Ishak bin Mahbob pada 22 September 2011. Para blogger Guru perpustakaan dan Media telah bertungkus lumus selamat 3 hari 2 malam untuk menyiapkan blog pusat sumber sekolah masing-masing. Alhamdulilah akhirnya usaha gigih tersebut dapat dilaksanakan dengan sebaik mungkin. Majllis Guru Perpustakaan dan Media Daerah Kluang merakamkan jutaan terima kasih kepada Tuan Haji Ishak bin Mahbob KPP BTPNJ , semua staf BTPNJ  rakan-rakan PKG seluruh daerah Kluang di atas sokongan dan kerjasama yang diberikan sehingga membolehkan kursus pembinaan blog ini dapat dilaksanakan. Alhamdulilah.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved