National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Sepintas lalu

Tuesday, April 14, 2009 at 2:28 AM

Asalamualikum dan salam sejahtera, terlebih dahulu saya merakamkan kesyukuran kehadrat Illahi kerana telah memberikan saya kesempatan untuk mewujudkan laman blog. Laman ini bertujuan untuk berkongsi pengalaman bersama rakan-rakan Guru Perpustakaan dan Media yang lain dalam usaha untuk menguruskankan Pusat Sumber Sekolah dan melaksanakan pengajaran dan pembelajaran berasakan kendiri (PAK).

Disamping itu, ianya bertujuan untuk berkongsi pengalaman dengan pengungjung yang mempunyai minat yang sama dalam multimedia.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved