National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Fail Meja GPM

Wednesday, August 12, 2009 at 8:40 PM


Salam,
Bengkel Permurnian Fail Meja Guru Perpustakaan dan Media, sedang diadakan diadakan di Pusat Kegiatan Guru, Lelaki Bandar kluang, Usaha murni Pusat Kegiatan Guru Kluang dan Majlis Guru Media daerah Kluang ini akan memberikan kesempatan dan kemudahan kepada semua Guru Perpustakaan dan Media daerah Kluang dan negeri Johor, satu garis panduan kerja untuk memudahkan semua GPM melaksanakan tugasnya dengan lebih berkesan dan sistematik. Tahniah dan syabas kepada semua GPM dan AJK majlis Guru Media daerah Kluang dan PKG atas usaha-usaha yang telah dijalankan.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved