National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Perjumpaan dan Majlis Ilmu MGC Kluang

Friday, August 14, 2009 at 8:31 PMSalam,
Perjumpaan Guru Cemerlang dan Majlis Ilmu sedang berlangsung di Bilik Mesyuarat STK seramai 65 orang ahli MGC Kluang telah hadir, antara perkara yang dibincang dan dimaklumkan adalah misi dan visi MGC Kluang,Aktiviti Badan Sosial dan Perhubungan, Bengkel kumpulan matapelajarn untuk di videokan. Yang lebih menarik lagi ialah ceramah oleh En. Yew Kok Leh Pengetua Cemerlang SJM mengenai tip-tip menjadi GC cemerlang yang berterusan. Beliau memberikan pengalamannya ketika menjadi guru cemerlang. Majlis penutupan disempurnakan oleh Tn. Hj Sharuddin bin Sharif PPD Kluang. Terima kasih atas kehadiran tuan puan ahli MGC Kluang ke Majlis in. Berterusan mengangkat Kecemerlangan Pendidikan.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved