National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Modul Pengurusan P & P Berkesan Daerah Kluang

Wednesday, August 26, 2009 at 6:16 PM


Salam,
Modul terakhir telah tamat pada 19 Ogos 2009, saya merakamkan jutaan terima kasih kepada semua fasilitator, ajk bertugas , pengetua sekolah-sekolah yang terlibat dengan penyediaan tempat, kepada Pn Marhani , Pn, Norizah tak Lupa jua Pn Hjh. Rahmah bte Sayuti yang banyak memberikan sokongan dan idea hingga selesainya jelajah Modul MGC ini. Mudah-mudahan apa yang baik akan menjadi pengetahuan dan penambahan kemahiran dan apa yang kurang akan kita jadikan pengajaran untuk menjadi lebih baik pada masa akan datang. terima kasih semua.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved