National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Kursus Blog Guru Cemerlang Kluang

Friday, October 23, 2009 at 7:48 AM
\


Salam,
Alhamdulilah , pada 22 Oktober 2009, Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang, telah berjaya mengadakan kursus Blog fasa 1 yang di sertai oleh 32 orang peserta. Kursus yang memerlukan tumpuan 100% ini telah berjaya menghasilkan 32 Blog Guru Cemerlang Daerah Kluang dalam masa sehari. Walaupun terpaksa bertungkus lumus mengingati dan mengikut arahan fasilitator, apatah lagi jika baru sahaja terdedah dengan kemahiran komputer dan internet. Sikap gigih dan tidak berputus asa peserta dan dengan kesabaran fasilitator akhirnya dapat segala masalah dapat di atasi. adalah di harapkan para peserta akan memanfaatkan segala tunjuk ajar yang telah diberikan. Mempunyai semangat dan kekuatan untuk terus berblog dengan harapan ianya akan memberikan menafaat kepada rakan guru dan anak-anak murid kita. Syabas semua peserta MGC Kluang.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved