National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Format Kajian Tindakan Negeri Johor

Saturday, April 10, 2010 at 6:37 AM
Salam.

Untuk rakan-rakan guru dan Guru Cemerlang di blog ini saya poskan kaedah dan teknik penulisan kajian tindakan untuk rujukan guru-guru membuat kajian tindakan di sekolah. Bagi rakan-rakan Guru Cemerlang Daerah Kluang insyaalah pada bulan Jun ini kita akan mengadakan satu seminar kajian tindakan yang melibatkan semua Guru Cemerlang di adakan di Bahagaian Teknologi Pendidikan Negeri Johor. Insyaalah apa yang dirancang akan menjadi kenayataan dan adalah diharapkan bahan yang diuploadkan ini dapat membantu guru-guru menyediakan Kajian Tindakan masing-masing.


Sumber :Penulisan Kajian Tindakan ini adalah dari Jurulatih Kajian Tindakan Negeri Johor Pn. Hjh Rosizan bt Mohd Yusof dan Portal Kajian Tindakan Negeri Johor dirujuk.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved