National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Saturday, April 17, 2010 at 12:21 AM

Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang mengucapkan selamat bersara kepada Pn Hajah Sapiah binti Samingon Guru Cemerlang Kaunseling SMK Taman Seri Kluang. Beliau yang telah memulakan tugasnya pada 4.1 1976 di SMK Dato Abdul Rahman Andak, 1983-1984 di Sekolah Tinggi Kluang, 2000-2005 SMK Jalan Mengkibol ,2006 hingga 13.4.2010 di SMK Taman Seri Kluang. Majlis Guru Cemerlang merakamkan sejuta penghargaan dan ucapan terima kasih di atas penglibatan puan di dalam menjayakan segala program Majlis Guru Cemerlang. Semoga dengan persaraan dari dunia pendidikan ini akan memberikan ruang untuk puan berehat dan beribadat. Semoga terus sihat dan berbakti kepada dunia pendidikan.
Di sini saya mengambil kesempatan untuk merakam ingatan iklas untuk Pn. Hajah Sapiah. Sesungguhnya perkenalan dan persahabatan kita di SJM menjadi memori indah untuk kita berdua bukan sahaja sebagai guru, kawan malah seorang kakak yang sentiasa memberikan nasihat, pertolongan , tunjuk ajar dan idea yang tak pernah kering dengan gelak ketawa.Segala kenangan manis kita berdua akan disimpan sampai bila-bila dan insyaalah hubungan kita tak kan putus sampai bila-bila. Selamat bersara Kak Pi.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved