National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Pertandingan PSS Cemerlang Daerah Kluang

Sunday, April 25, 2010 at 8:16 PM
Salam,

Buat rakan-rakan GPM daerah Kluang, dalam kesibukan kita melaksanakan tugas-tugas harian di sekolah tak lupa juga dengan pertandingan PSS yang bakal kita hadapi di penghujung Mei. Banyak perkara perlu kita telitikan dan siapkan selain dari fail kuasa PSS, Fail Meja PSS, dokumentasi, rekod-rekod , program dan aktiviti - aktiviti PSS kita juga perlu menpersiapkan PSS kita dengan keceriaan yang sebaik mungkin disamping mengemaskinikan segala program PSS. Mudah-mudahan dalam kesibukan ini kita masih lagi berupaya untuk berfikir dan bertindak dengan sewajarnya. Kalah menang adat pertandingan namun yang paling utamanya. Masa ini lah kita dapat melengkapkan PSS mengikut standard piawaian yang ditetapkan oleh Bahagian Teknologi Pendidikan Malaysia. Dengan bantuan rakan-rakan. Apabila merenung dan menyemak senarai semak pertandingan PSS. apa yang perlu ada dan disiapkan terasa juga keutuhan peribadi dan jati diri kita sebagai GPM teruji dengan skop dan piawaian yang sangat tinggi.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved