National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Kursus Lesson Study Daerah Kluang

Monday, August 22, 2011 at 8:10 PM
Salam ,
Program : Kursus Lesson Study
Tarikh: 21 Ogos 2011
Hari :  Sabtu
Tempat : Dewan Mesyuarat PPD Kluang
Penceramah : Pn,. Hj. Rahmah binti Hj. Sayuti, Tn.Hj Ezzudin bin Hj. Adnan dan Tn. Hj. Mohd Redzuan bin Amat.
Peserta Kursus : semua Guru Cemerlang Daerah Kluang dan Penolong Kanan Pentadbiran dan Kurikulum sekolah-sekolah daerah Kluang.
Alhamdulilah, di sebalik kesibukan dan kegembiraan meyediaakan persiapan menyambut kehadiran Aidil Fitri, Majlis Guru Cemerlang telah berjaya mengadakan kursus pendedahan kali ke dua 'Lesson Study" kepada semua guru cemerlang dan penolong kanan pentadbiran dan kurikulum  sekolah-sekolah daerah Kluang.
140 Excellent Teachers and all Senior Assistants from all primary schools and secondary schools in Kluang attended this half-day course. The objectives of the course were to expose the participants to Lesson Study and how to carry it out in schools. Prior to the course, the MGCK committee met to discuss the Kluang set up with Tn Hj Jalil Satari, PPD Academic. The following are useful documents for schools to use:

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved