National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Monday, August 29, 2011 at 10:57 PM
Salam,
Saya mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidi Fitri kepada semua rakan-rakan  guru dan ahli Majlis  Guru Cemerlang Negeri Johor, MGC Daerah Kluang dan Majlis Guru Perpustakaan dan Media Kluang. Mengambil kesempatan disini memohon ribuan keampunan dan kemaafan di atas segala salah silap semasa kita bersama. Mudah-mudahan MGC Khususnya MGC Kluang akan terus menyumbangkan khidmat bakti kepada anak didik kita dan masyarakat guru khasnya. Mudah-mudahan hasrat kita untuk melengkapkan bilik saketeriat dan bilik mesyuarat MGC/MGPM daerah Kluang akan terlaksana dengan seberapa segera. terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi menyumbang bagi merialisasikan matlamat kita. Selamat bercuti.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved