National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Terima kasih Sejunjung Budi

Sunday, August 7, 2011 at 11:59 PM
Salam,
Warga Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang merakamkan jutaan terima kasih dan  jutaan penghargaan kepada Tn.Hj. Shaharuddin Bin Sharif Pegawai Pelajaran Daerah Kluang  di atas segala sumbangan, kerjasama dan keperihatinan Tuan terhadap Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang. Sokongan tuan amat kami hargai. Mudah-mudahan tuan akan diberikan kesempurnaan kesihatan, keluasaan kerjaya dan terus memimpin dengan cemerlang dalam dunia pendidikan. Syabas! Tuan.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved