National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Pemantauan Calon Guru Cemerlang 2009

Monday, September 28, 2009 at 7:10 PM
Salam,
Pemantauan ambilan Guru Cemerlang sesi 2009 telah bermula dari 28 haribulan September dan mesti diselesaikan pada minggu hadapan, seramai 78 orang Calon guru Cemerlang daerah Kluang akan dipantau oleh pihak Najir,pegawai-pegawai dari JPNJ, PPD, pengetua,guru besar dan Guru Cemerlang sendiri. Bagi pihak Majlis Guru Cemerlang daerah Kluang, kami mengalu-ngalukan kehadiran tuan puan dan berdoa agar pemantuan tersebut berjalan dengan lancar dan dalam situasi yang bersedia.Moga kawan-kawan yang memohon GC ini akan berjaya. Amin.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved