National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Pertandingan Kajian Tindakan Daerah Kluang.

Sunday, October 24, 2010 at 8:26 PM
Salam,
Pertandingan kajian tindakan Majlis Guru Cemerlang telah berjaya diadakan di Bilik Mesyuarat SMK.Jalan Mengkibol pada hari Sabtu 23 Okotober 2010 .Majlis Guru Cemerlang mengucapkan syabas dan tahniah kepada rakan-rakan Guru Cemerlang yang telah berani menyahut cabaran untuk menyertai pertandingan tersebut. Terima kasih juga diberikan kepada rakan-rakan yang turut hadir bersama-sama menjayakan pertandingan kajian tindakan  yang pertama kali diadakan ini. Meskipun ianya diadakan pada  hari Sabtu. Terima kasih kepada Tn.Hj Shaharudin bin Sharif PPD Kluang dan En.Md.Said bin  Daimon P.PPD ( Ketua unit pengurusan sekolah) kerana telah sudi menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan menutup pertandingan kajian tindakan tersebut.

Sekalung tahniah kepada:

Kategori Sekolah Menengah
Johan  
Pn. Che Hasnah bte Nuh
N.Johan
Pn. Zaiton bintiDaud
Ketiga
En.Zulkifli  bin Pungot

Kategori Sekolah Rendah
Johan
Pn.Maimunah bt. Juraimi
N.Johan
Pn. Wahidah bte Abdul Rahman   
Ketiga
Pn. Maslia binti Darum


Johan  kategori Menengah dan Rendah akan mewakili MGC Kluang ke pertandingan kajian tindakan peringkat negeri.Johor yang akan diadakan pada 11.11.2010

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved