National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Terima Kasih Tuan

Wednesday, October 13, 2010 at 2:21 AM
Salam,
Alhamdulilah ,syukur kehadarat Ilahi  dalam dalam kesibukan kerja  di sekolah dan menguruskan hal-hal berkaitan aktiviti Majlis Guru Cemerlang daerah Kluang,MGC Negeri Johor dan  Majlis Guru Cemerlang Kebangsaan,sempat juga meneruskan perjuangan untuk terus mengikuti arus perjalanan Guru Cemerlang. Alhamdulilah telah selesai dipantau oleh pihak Jemaah Nazir dan Jaminan Kualiti.Ingin  merakamkan jutaan terima kepada mu Tuan,di atas segala tunjuk ajar dan teguran dalam usaha untuk memantapkan diri dengan pengetahuan Sains Perpustakaan  dan menguruskan pusat sumber sekolah dengan lebih cemerlang.
Insyaalah akan berusha untuk memenuhi cadangan dan melakukan yang terbaik untuk diri dan Guru Cemerlang itu sendiri. Terima kasih Tuan.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved