National Key Result Areas

2013 telah Menjelma

Tahun 2013 telah muncul kini, Untuk terus kita berjuang sebagai pendidik berdedikasi.
Kuatkan iltizam, semangat, jati diri, ketekunan, kerjasama,perihatin, bersungguh,positif, berpandangan jauh dan meningkatkan kecemerlangan pendidikan dan bidang tugas kita.InsyaAllah.
Walau terhalang terus berjuang
Biar terintang tetap cemerlang

* Tn. Hj. Sufa'at bin Tumin Mantan Pengarah Pelajaran Johor.

Permulaan Perjalanan kita

Jom baca Quran

Pusat Sumber Sekolah

NILAM 2013

VLE

Alfatihah

Sunday, May 2, 2010 at 5:29 PMSalam,

Alfatihah buat Allahyarham Cikgu Zaki bin Rahmat, Penolong Setiausaha Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang yang telah kembali kerahmatulah pada malam 1 Mei 2010, di rumahnya di Kampung Parit Hassan Simpang Renggam. Beliau telah selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Kampung Parit Hassan , Simpang Renggam jam 11.30 pagi. Alhamdulilah ramai rakan taulan yang mengambil kesempatan untuk bersama alahyarham buat kali terakhir.
Alahyarham yang bertugas sebagai guru Cemerlang Bahasa Melayu di Sekolah Kebangsaan Dato Onn Jaafar, Simpang Renggam merupakan seorang guru yang yang cemerlang dalam P & P, sangat baik hati, suka tersenyum,bergurau, kreatif dan mempunyai sentuhan seni tersembunyi. Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang amat terasa akan kehilangan beliau. Muidah-mudahan Alahyarham di terima di sisi Allah sebagai hamba-hambanya yang soleh. Segala pengorbanan , susah payah dan jasa Alahyarham ketika bersama MGC Kluang tak kan dapat kami lupakan. Amin.

0 comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak admin tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian admin

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 mlyn02@yahoo.com

© Copyright 2010, All Rights Reserved